Demonstratie koken

Demonstratie Koken € 20,-pp, minimaal 10 personen

Tijdens een Demonstratie Koken laat ik voor een groep zien welke producten gebruikt worden in de Natuurvoedingskeuken. Natuurlijk kan er ook geproefd worden. 

Mogelijkheden voor Demonstratie Koken:

Kennismaken met Natuurvoeding: ik vertel over producten die in de Natuurvoedingskeuken gangbaar zijn, de filosofie van yin en yang en bereid gerechten waarin yin en yang herkenbaar zijn. Iedereen kan proeven van de gerechten. De duur van het programma is minimaal 2 uur.

Helende gerechten Koken Basis: ik vertel over de filosofie van yin en yang en bereid kompressen, drankjes en gerechten. De bereidingen zijn erop gericht ongemakken zoals ontstekingen, hoofdpijn, koorts, pijnlijke schouders en moeizaam werkende darmen te verlichten. Ze kunnen geproefd en beleefd worden tijdens de demonstratie. Duur van het programma is minimaal 2 uur.

Helende gerechten Koken Bijzonder: helend koken gericht op een specifieke klacht, zoals diabetes, verminderde bloedcirculatie, immuniteitsproblemen, darmklachten, overgewicht ...: ik vertel over de Natuurvoedingskeuken en de filosofie van yin en yang en richt me op de producten en bereidingen die de specifieke klacht kunnen verlichten. Ook vertel ik welke voedingsmiddelen de klacht kunnen verergeren.

Prijs: € 20,- p.p.+reiskosten io