Home

Welkom!

Wil je een gedegen voedingsadvies, eventueel  met kookles, dan kun je bij mij terecht. Mijn ervaring is dat een betere gezondheid begint bij je zelf:

Zelf het heft in handen nemen, zelf aan de slag in de keuken, zelf ervaren wat voeding doet met het lijf en zelf ervaren hoe sterk je mentaal wordt van goed eten.

Mijn voedingsadviezen zijn gebaseerd op de natuur zoals deze zich voordoet en waarbij duizenden jaren van studie en ervaringen aan vooraf zijn gegaan. De wetenschappelijke kennis over het positieve effect van trendvoedsel (bijvoorbeeld superfoods en omegaXvetzuren) komt grotendeels overeen met deze ervaring, mits met mate gebruikt. 

Je kunt kiezen voor alleen een voedingsadvies of een combinatie met een kookles. Ik vertel je welk voedsel goed is voor je en welk voedsel je beter kunt laten staan.

Voorafgaand aan het advies heb ik een vragenlijst voor je. Deze vul je in en per mail stuur je deze aan mij terug. We maken een afspraak om bij jou of bij mij thuis het advies door te nemen. Ook kunnen we bij een combinatie met een kookles bij mij thuis terecht. 

Het voedingsadvies duurt ongeveer 2 uur.

De combinatie met een kookles duurt ongeveer 3 uur. 

Voor prijzen kijk je bij 'Voedingsadvies'